Skip to main content

Maroko – Pustinja Sahara

Cena ture:  11 dana – od 900.00 EUR SA LETOM!

Odlazimo u pustinju gde cemo imati priliku da se vozimo 4×4 dzipovima po pescanim sprudovima, spavamo pod zvezdama i uzivamo u pustinjskoj tisini.

Ova tura, osmisljena je za sve!
Mozete se pridruziti kao SOLO putnik, sa partnetom ili sa detetom (12+ godina).

Tura nije zahtevna fizicki, mada smo u pokretu sve vreme.
Ocekujte nezaboravnu setnju kroz pustinju sa sjajnim prilikama za slikanje, kamile kao prevozno sredstvo iz prvog kampa u drugi, a zatim drustvenu i lepu atmosferu na nasem privatnim kombiju iz kojeg putujemo iz/za Marakes i uspune gradove.

Polasci na popustu:

11 Nocenja  –  650.00 eur + avio prevoz
MAROKO PLACE I PUSTINJE 
18-35 god.

Za rezervaciju mesta na jednoj od tura plaća se depozit od 250.00 CND / 150.00 EUR  

Ostatak uplate je 60 DANA pred put.

Sav prevoz je privatnim vozilom.

Predviđeno je da se smeštaj deli s još jednom osobom (double/dvokrevetne sobe).

Ukoliko želite svoju sobu, molimo vas da nas obavestite.  ($$$)

Avio-prevoz se plaća naknadno, a mi vam možemo obezbediti let iz Toronta, Beograda, ostalih gradova Severne Amerike ili Evrope.

Način prijavljivanja:

Za sve detalje, uplatu i vašu rezervaciju pozovite Anitu Đorđević na 061/1693969 ili pišite na imejl anita@somniajourneys.com.

1. dan Od Marakeša do Uarsasata

Dan dolaska. Krenite do hotela gde ćete se pridružiti kratkom sastanku dobrodošlice pre nego što se odvezete u Uarzazat na noćenje u našem smeštaju. Molimo vas da dođete na mesto sastanka u hotelu do 14:30.

Uključeni obroci: Večera


2. dan od Uarzazata do pustinjskog kampa Erg Lihoudi

Ujutru pre odlaska grupa će istražiti poznate atlas filmske studije u Ourzazateu i naučiti nešto o snimanju filmova u Maroku. Vožnja do Zagore pa do Mhamida. Odatle idete u pustinju Saharu na dve noći kampovanja pod zvezdama. Šetnja će trajati oko dva sata, a u kamp stižemo oko zalaska sunca. Uživajte u šoljici čaja i gledajte kako se boje na nebu menjaju dok sunce klizi ispod horizonta.

Uključeni obroci: Doručak, Večera


3. dan od Erg Lihoudi pustinjskog kampa do Rass Nkhal oaze.

Probudite se uz zadivljujući izlazak sunca, uživajte u doručku u kampu, a zatim započnite dan. Ovo je naš drugi dan putovanja Berberskom pustinjom. Zatim imate izbor hodanja ili jahanja kamile do naše stanice za ručak. Uživajte u prizorima i zvucima Sahare dok putujete kao što ljudi ovde putuju milenijumima. Posle ručka ponovo ćemo ući u 21. vek i putovati do sledećeg pustinjskog kampa 4×4. Dolazimo u oazu Ras Nkhal da biste uhvatili zalazak sunca pre nego što večerate uz ognjište uz priče i muziku.

Uključeni obroci: doručak, ručak, večera


4. dan od oaze Rass Nkhal Oasis do Skoure

Nakon još jednog izlaska sunca u pustinji i doručka u kampu, grupa će otputovati u Zagoru. Iskoristite  slobodno vreme da se istuširate, osvežite i opustite pored hotelskog bazena nakon naše avanture u Sahari. Posle ručka nastavite do Skoure. Istražite ovaj grad-oazu poznat po urminim palmama. Večera sa grupom u Skouri.

Uključeni obroci: doručak, ručak, večera


5. dan Skoura/Marakeš
Nakon doručka grupa će otputovati direktno u Marakeš. Obilazak se završava po dolasku na aerodrom oko 12 sati, ili u hotelu u Marakešu za one koji su rezervisali noći nakon turneje.

Uključeni obroci: Doručak

5 dana Maroko Pustinje i Meditacija – Smestaj (ispod).

**************************************************

5 dana Maroko Plaze  – Smestaj se razlikuje po od datuma polaskai biti ce objavljen blize datumu polaska.