Skip to main content

Politika privatnosti

Turistička firma Somnia Journeys je posvećena zaštiti vaše privatnosti. Politika privatnosti daje detaljnija objašnjenja o načinu prikupljanja i korišćenja vaših ličnih podataka. Politika privatnosti može biti izmenjena u bilo kom trenutku bez prethodnog obaveštenja pa Vas molimo da pregledate ovaj dokument prilikom svake Vaše posete ili korišćenja bilo kojeg od naših servisa. Turistička firma Somia Journeys nikada neće objaviti vaše lične informacije trećoj strani osim u sledećim slučajevima koji su objašnjeni u nastavku: ako državni organ ili pravni zastupnik sudskim pozivom to zatraži, odnosno podnese formalni zahtev za otkrivanje informacija koje mogu biti u vezi sa počinjenim ili krivičnim delom u pripremi.

Informacije o Vašem korišćenju sajta se sakupljaju koristeći logove pristupa serveru i kolačiće za praćenje pristupa. Sakupljene informacije sadrže sledeće:

  1. IP adresu sa koje pristupate vebsajtu
  2. Vrstu brovsera i operativnog sistema koji koristite za prius
  3. Datum i vreme pristupa
  4. Stranice kojima ste pristupali
  5. Adresu stranice preko koje ste došli na naš vebsajt

Ove informacije koristimo kako bi vebsajt učinili pristupačnijim krajnjim korisnicima i bolje razumeli kako se i kada koristi. Korišćenjem ovog sajta, pristajete na navedeno prikupljanje informacija u okviru datih ograničenja.
U slučaju korišćenja usluga Somia Journeys, moguće je da će nam biti potrebne dodatne informacije sa vaše strane osim gore navedenih.

Turistička firma Somnia Journeys nudi informacije oslobođene SPAM-a, što znači da ne prodajemo, iznajmljujemo ili drugačije izdajemo Vašu e-mail adresu trećim licima bez Vašeg pristanka ili u skladu sa ovom polisom.

Druge internet stranice do kojih možete doći koristeći link na sajtu turistička agencija Trip Top Putovanja mogu sadržavati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba. Somnia Journeys ne može da garantuje ispravnost internet linkova, internet stranica, koje su povezane sa ovim sajtom i ne moze da odgovara za njihov sadržaj iili ažuriranje, i ne preuzima odgovornost za politiku privatnosti spoljašnjih veb stranica povezanih sa ovom veb stranicom.

Somnia Journeys sajt može da sadrži oglase (reklame) trećih lica i nije odgovoran za njihove postupke u vezi privatnosti ili sadržaj njihovih veb sajtova ili oglasa. Molimo Vas proverite na takvim sajtovima kakva je njihova politika privatnosti.

Moguće je da ćemo iskoristiti informacije koje ste nam dali da bismo, npr. pružili neku uslugu, osigurali pravilno korišćenje i funkcionisanje sajta, izmerili interesovanje posetilaca za različite usluge i obavestili Vas o svojim proizvodima i uslugama. Ako nam date svoju adresu elektronske pošte, ili ste već to pre učinili, možda ćemo Vam slati ponude elektronskom poštom. Takve se ponude mogu utemeljiti na informacijama koje ste nam poslali tokom korespodencije s’ nama.

Ovaj sajt ne koristi svoje stranice za namerno prikupljanje podataka od dece, niti za prodaju proizvoda ili usluga istima. Sadžaj sajta Somnia Journeys je u potpunosti prilagođen svim uzrastima. Ne sadrži nasilan, agrsivan, sadržaj koji vređa po verskoj, nacionalnoj, polnoj, starosnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

Koristeći ovaj sajt, Vi prihvatate politiku privatnosti. Ukoliko se ne slažete sa politikom privatnosti molimo Vas da ne koristite ovaj sajt.

Somnia Journeys zadržava pravo da u bilo kom trenutku promeni politiku privatnosti bez obaveze da vas obavesti o toj promeni. Budite slobodni da periodično posetite naš sajt i proverite postoje li promene politike privatnosti. Sve izmene politike privatnosti biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo.