Skip to main content

Želite vašu privatnu grupu?

Kroz dugogodisnje planiranje privatnih grupa, cesto se srecem sa sledecim sjajnim idejama, a do realizacije dolazi vrlo lako – sve dok je zelja tu.

Imate tematsku ideju za vase putovanje (naravno da imate!) i zelite da vam pomognem oko organizacije vaseg retreata? Organizovan obilazak najlepsih mesta na svatu uz mogucnost da odrzite vasa predavanja? Posetite mesta od znacaja za vase zanimanje ili aktivan hobi? Svaka ideja je dobrodosla.

Ova ideja, popularna je medju ljudima koji zele svoje radno mesto da izmeste u prirodu i okruzenje koje ce ih nadahnuti inspiracijom, kao i onima koji zele da se potpuno posvete svojoj grupi kroz fokusirane programe ili intenzivan hobi, dok uz to imaju svakodnevnu priliku da obilaze neke od najlepsih i najegzoticnijih destinacija na planeti.

Imate 10-15 ljudi, prijatelja ili porodice, s kojima zelite da vam organizujem privatno putovanje za neku egzoticnu destinaciju (lokalni vodic na engleskom jeziku).

Imate svoju grupu ljudi od 6-15 osoba i zelite da ja vodim putovanje (putovanja do 10 dana).

Mogucnost putovanja samnom na destinaciju koja vama odgovara, moguca je iz razloga sto
– putnici ne pricaju engleski i zele pratnju ko-ordinatora
– idete na porodicno putovanje, sa malom decom ili starijim clanovima porodice, pa vam je neophodna pratnja i svakodnevna organizacija
– zelite mogucnost promene plana na licu mesta (letovi, smestaj, produzetak boravka i sl.

Zelite luksuzno putovanje i ne znate odakle da krenete. Kad vec idete na kraj sveta – da to bude ono pravo. Da vidite sve sto treba da vidite i ostanete pod utiskom godinama….. Tu sam.